Als je in Rotterdam woont dan heb je ze vast wel is voorbij zien komen; de borden van Kettner Makelaardij. Dit is een aankoop en verkoop makelaar gelegen in het centrum van Rotterdam. Woon je dus in Rotterdam en omstreken dan is Kettner dé specialist om je huis te verkopen of je te helpen bij het aankopen van een woning. In dit artikel gaan wij dieper in op de diensten die Kettner Makelaardij levert. Lees dus vooral verder mocht je zoeken naar een goede makelaar die verstand heeft van de lokale markt.

In welke wijken zijn ze actief?

Kettner is actief in alle wijken die in Rotterdam liggen. Waar je dus ook woont en waar je dan ook naar op zoek bent, Kettner is actief in deze regio. Mocht je dus in het centrum willen wonen of liever in de buitenwijken van Rotterdam zoals Capelle aan den IJssel, dan ben je bij Kettner aan het juiste adres. Wil je liever in de stad wonen maar niet in het drukke centrum? Ook dan ben je hier aan het juiste adres. Kettner heeft namelijk woningaanbod in Rotterdam-Noord en Rotterdam-Zuid. Zo woon je toch in de stad maar niet in het drukke centrum.

Geregisterde makelaar

Kettner is zowel NVM als RVM geregisterd. Dit betekent dat ze gecertificeerd zijn op het gebied van makelaardij. Je kunt er dus vanuit gaan dat de kwaliteit die geleverd wordt van een niveau is waar je naar op zoek bent.