Door de medewerkers van schoonmaakbedrijf Eindhoven wordt er met trots schoongemaakt. Want zij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat je kind in een schone omgeving kan spelen op het kinderdagverblijf. En hoe fijn het is als je kantoorruimte fris en stofvrij is. Dat werkt nou eenmaal een stuk prettiger.

All-round inzetbaar.

Maar ze doen veel meer voor je dan alleen het interieur schoonhouden. De medewerkers van schoonmaakbedrijf Eindhoven zijn gespecialiseerd in vele takken van sport. Voor het reinigen van glas, tapijt, gevels en het verwijderen van graffiti, draaien zij hun hand niet om. Maar ook het onderhoud aan tuin, het beheer van gebouwen en het uitvoeren van schilderwerken behoren tot de mogelijkheden. Het is met recht een all-round bedrijf, waar je met al je schoonmaakwensen terecht kunt.

Calamiteitenservice.

Hoe vervelend is het als je op kantoor aankomt en er is een lekkage geweest. Gele vlekken ontsieren de muren en het plafond. Ook de vloer leidt daar erg onder. Of je ziet dat de muur van de school waar je werkt volgespoten is met graffiti afgelopen nacht. Daar wil je zo snel mogelijk vanaf. Die uitstraling past niet bij jouw school. De calamiteitenservice is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor klanten. Problemen worden zo snel mogelijk en vakkundig opgelost.

Gewoon schoon, is niet schoon genoeg.

Schoonmaken tot in het kleinste detail, dat is één van de kernwaarden van schoonmaakbedrijf Eindhoven. Al vanaf de oprichting wordt er alleen vakwerk geleverd. Door enthousiaste en vakkundige medewerkers, die hun vak als geen ander verstaan. De medewerkers zijn representatief, goed getraind en hebben de perfecte mentaliteit om jouw wensen tot in perfectie te vervullen. En omdat er ook nog eens met een vast team gewerkt wordt, zie je vaak dezelfde gezichten en dat voelt wel zo vertrouwd.