Lint wordt veel gebruikt als decoratie, inpakmateriaal voor cadeaus en om mee te knutselen. Je kunt het bij Lintjeswinkel XL in allerlei soorten, kleuren en dessins kopen. Je kunt zelfs lint bedrukken. In dit artikel lees je meer over de voordelen van het gebruiken van lint en het laten bedrukken van lint bij Lintjeswinkel XL.

Lint heeft heel veel toepassingen

Zoals al gezegd kun je met lint ontzettend veel. Het inpakken van cadeaus wordt door het toevoegen van een strikje of lintje meteen veel leuker. Je cadeaus worden uniek met deze toevoeging. Daarnaast kun je lint gebruiken voor allerlei knutselprojecten. Op die manier kun je leuke dingen maken met je kinderen, of gewoon zelf natuurlijk. Het is altijd fijn om wat lint in huis te hebben. Dit lint is te koop in allerlei soorten en maten. Voor elke toepassing is er wel een geschikt lint te vinden.

Je eigen lint bedrukken

Als je in de collectie niet vindt wat je zoekt kun je altijd je eigen lint laten bedrukken. Zo kun je bijvoorbeeld je logo of merknaam op lint laten drukken. Op basis van jouw wensen kan een uniek lint worden gemaakt. Het lint kan worden bedrukt met een afbeelding of tekst en in speciale kleuren. Op de website van Lintjeswinkel XL vind je alle mogelijkheden van het bedrukken van lint.

Wat te doen met lint

Met lint is zoveel te doen dat je misschien niet zo goed weet waar je moet beginnen. Daarom staan hier wat idee├źn om je te inspireren. Maak bijvoorbeeld een leuke haarstrik voor je kinderen van lint. Daarnaast kun je lint ook gebruiken om knutselwerken op te hangen. En natuurlijk is lint erg leuk om cadeaus op een leuke en unieke manier in te pakken. Kijk snel op de website naar de hele collectie.