Het komt u misschien wel bekend voor. U drinkt op uw werk altijd koffiebonen uit een apparaat dat met koffiebonenbonen werkt. U vind deze koffiebonen veel lekkerder dan thuis waar u apparaat koffiebonenpads gebruikt. Zo zijn er meerdere en het voordeel van koffiebonenbonen kopen is dan ook dat je hierdoor veel lekkerdere koffiebonen krijgt. Het proeft veel verser dan koffiebonenpads. Het enige nadeel van koffiebonenbonen kopen is dat de meeste apparaten nog met pads werken omdat dit makkelijker is. Daarnaast is het ook goedkoper. Het welbekende Senseo apparaat bijvoorbeeld werkt nog met pads en hier beschikken veel mensen over. Wilt u nou toch overstappen naar een apparaat dat met koffiebonenbonen werkt wilt u natuurlijk wel weten waar u deze kunt kopen en wat de prijzen hiervoor zijn.

Online koffiebonen kopen

Tegenwoordig is het heel makkelijk om online koffiebonen te kopen. U hoeft dus niet naar de winkel en kunt deze makkelijk bestellen gewoon lui van achter uw laptop. Koffiebonenbonen bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest. Net als met koffiebonenpads zijn er ook bij koffiebonenbonen veel verschillende mogelijkheden waar u uit kunt kiezen. Het is maar welke smaak uw voorkeur geniet en voor ieder is meestal wel wat wils. Zo heeft u de keuze uit espresso bonen, cappuccino bonen, maar ook normale koffiebonenbonen voor een wat neutralere smaak.

Wat zijn de totale kosten?

De totale kosten voor koffiebonenbonen kopen ligt aan de hoeveelheid die u besteld. Er zijn meerdere hoeveelheden waar u uit kunt kiezen. Hoe groter het pak, hoe meer geld u hieraan kwijt bent. Daarnaast zijn sommige smaken ook wat duurder dan andere. Zo is de cappuccino smaak een stuk duurder dan de overige smaken. Vind u dit nou erg lekker en maakt de prijs u niet uit, dan kunt u hier altijd voor kiezen.