Bij Australia Campers kun je gemakkelijk een campervan Australia huren. Met een Hitop campervan kun je rondreizen als Australiërs. De camper heeft 5 stoelen en je kunt er ook in kamperen. Dit is ideaal voor een rondreis door een deel van Australië. In dit artikel lees je alles over de voordelen die het heeft om een camper te huren bij Australia Campers.

1. Een campervan Australia is een vrije manier van reizen

Met een camper kun je helemaal zelf vrijuit rondrijden in Australië. Je bent niet afhankelijk van bijvoorbeeld een reisleiding of van tevoren geboekte hotels of motels. Je hoeft daarnaast niet met je bagage te gaan slepen. Dit kan gewoon in de camper blijven liggen. Ook voor de kinderen is het reizen per camper ontzettend leuk. De plannen kunnen elk moment gewijzigd worden en kamperen kan op veel plekken. 

2. Met een campervan ben je goedkoper uit dan zonder

Een auto is qua huur misschien goedkoper dan een camper, maar je zult hierbij wel overnachtingen moeten regelen. Voor veel hotels en motels geldt dat je meer kwijt bent dan voor de huur van een camper. Zeker in het hoogseizoen of in de buurt van nationale parken. Het loont dus om met een camper op pad te gaan.

3. Gratis kamperen in de natuur

In Australië kun je op veel plekken kamperen en soms kan dat zelfs gratis. Je wordt dan wakker in de natuur terwijl je de vogels hoort fluiten. Dat is natuurlijk heel anders wakker worden dan in een hotel. Deze soms kosteloze ervaring is onvergetelijk in een land als Australië. Controleer van tevoren wel eerst waar het toegestaan is om te kamperen. Zo sta je niet voor verrassingen en zul je geen boete krijgen. Dan staat niets je een heerlijke vakantie in de weg.