Ben je toe aan een nieuwe look, of wil je gewoon wat vollere wimpers? Dan wil je misschien een wimperserum kopen. Wimperserum wordt door steeds meer vrouwen gebruikt, omdat het in tegenstelling tot extensions en nepwimpers erg makkelijk in gebruik is en jouw natuurlijke wimpers langer laat worden. Daar is dus niets nep aan! Graag vertellen we je wat meer over wimperserum, zodat je goed geïnformeerd bent.

Wanneer gebruik je wimperserum?

Het kan zijn dat je gewoon wat langere wimpers wilt hebben, maar het is ook mogelijk dat je wimpers beschadigt of overmatig geëpileerd zijn. In zulke gevallen wil je voorzichtig met je wimpers omgaan. Toch wil je dat ze wat langer worden. Je kunt dan best kiezen voor wimperserum. Dat zorgt er voor dat jouw wimpers groeien zonder dat hier nephaar bij komt kijken. Heel natuurlijk dus!

Hoe werkt het?

Wimperserum is in principe heel gemakkelijk aan te brengen. In het flesje zit vaak een kwastje en je kunt het dan vlak boven je wimpers op je ooglid smeren. Kijk wel uit dat het niet in je oog terecht komt, want dat kan schadelijk zijn. Wanneer je dit dagelijks doet zul je na een aantal weken al een verschil zien en na 6 weken zijn je wimpers al een stuk voller! Sneller kan bijna niet. Wanneer je eenmaal tevreden bent over de lengte van je wimpers breng je het serum in plaats van dagelijks nog maar twee keer per week aan. Zo blijven ze op dezelfde lengte en kun je er nog lang van genieten!

Er goed uit zien

We willen er allemaal goed uit zien. Het wimperserum is dan een makkelijke en snelle manier om je gezicht nog mooier te maken. Iedereen zal zich afvragen hoe je toch aan die volle wimpers komt. Kies daarom voor wimperserum!