Met Calex haal je een authentiek, Nederlands kwaliteitsproduct in huis. Calex heeft allerlei soorten producten waar je uit kunt kiezen en bij elk van deze producten staat de kwaliteit in goede verhouding tot de prijs die je ervoor betaalt. Als je het merk nog niet kent, ga dan zeker eens op de website van Lightexpert kijken. Je ziet er de prachtigst vormgegeven verlichtingselementen voor elke plek in je interieur.

Calex lampen

Met een Calex lamp krijg je een unieke lamp voor een strakke voet of eenvoudige hangsnoer. Er is geen opvallend armatuur nodig, want de lamp doet het werk zelf en trekt de volle aandacht. Calex lampen koop je in diverse kleuren, met verschillende sterkten van de lichtbron en in unieke modellen. Je kunt kiezen voor een organische vorm van de lamp of een hele strak model lamp. De kleur van de lamp zelf is wat warmer goudkleurig of wat moderner zilver of titanium van kleur.

Calex snoerpendels

Van het merk Calex kun je ook snoerpendels krijgen. Met een enkele snoerpendel bereik je een sober, maar doeltreffend effect, zeker als je er ook nog een Calex lamp aan toevoegt. Met een snoerpendel met drie of vijf fittingen krijg je een iets speelser effect, dat zeker ook zal opvallen in je interieur.

Calex bediening

Opvallen zijn de extra Calex onderdelen die je kunt aanschaffen, zoals schakelaars, dimmers, sensors en afstandsbedieningen. Hiermee kun je je lampen nog beter afstellen op je interieur en het doel dat je met de lamp hebt. Met de afstandsbediening kun je in de donkere maanden van uit je slaapkamer het licht in de woonkamer of keuken aandoen. Zo stap je in een heerlijk verlichte ruimte als je opstaat. En ook het uitzetten van je Calex verlichting kan met een druk op de knop. Wat een gemak.