Een nieuw doek zonnescherm bestellen hoeft niet erg ingewikkeld te zijn en kun je zeker ook online doen. Houd er daarbij wel rekening mee dat je goed kijkt wat de afmetingen van het doek zijn dat je nodig hebt. Op die manier ben je er altijd zeker van dat het echt goed past en je zonwering weer als nieuw is.

Juiste maat en kleur

Een goed doek bestel je al in een paar stappen bij Zonneschermdoek.nl. Je geeft als eerste aan wat voor kleur of motief je wilt hebben. Dit krijg je ook te zien op je scherm en als iemand de door jou gekozen kleur eerder ook gekozen heeft is het ook mogelijk te bekijken hoe deze eruit ziet op een doek. Daarna geef je de juiste maten door.

Meet goed hoe groot het doek is

Een doek opmeten komt wel nauw en het is verstandig hiervoor het oude doek als voorbeeld te nemen. Meet zowel de lengte als de breedte hiervan goed op en geef deze door in centimeters. Op die manier kan het doek op exact de juiste grootte gemaakt worden. Als je niet met een standaardmaat uit de voeten kunt kan er ook maatwerk aan te pas komen.

Wat gaat het kosten?

Na het doorgeven van de gewenste kleur en afmetingen krijg je te zien wat het nieuwe doek je gaat kosten. Ga je daarmee akkoord dan kun je het bestellen en betalen op diverse manieren.

Monteren met behulp van filmpje of handleiding

Het nieuwe doek is eenvoudig zelf te monteren op de reeds bestaande ombouw. Je kunt online een instructiefilmpje bekijken, zowel voor een zonnescherm dat met de hand bediend wordt als een elektrische versie. Daarnaast krijg je er een handleiding bij zodat het monteren kinderspel wordt en voor iedereen die een beetje handig is prima te doen is.