Elk webshop probeert op maat in te kopen. Je wilt niet met een enorme voorraad zitten. Tegelijkertijd wil je dat je klanten zo veel mogelijk producten hebben om uit te kiezen. Het effici├źnt beheren van de voorraad is een van de lastigste onderdelen van het managen van een winkel. Gelukkig staat de techniek niet stil. Dat merk je onder andere aan de voorraadbeheer software van Optiply. Hiermee hou je probleemloos je hele voorraad in de gaten. Wanneer je wilt kun je zelfs het inkoopproces laten automatiseren. De software van Optiply is een noodzakelijkheid voor elke eigenaar en manager van een webwinkel die met de tijd meegaat.

Gebruiksvriendelijke en overzichtelijke software

Optiply heeft er alles aan gedaan om de software zo eenvoudig mogelijk te maken. Hierdoor kan elke eigenaar en manager van een webshop eenvoudig aan het werk met het programma zonder dat daar een uitgebreide training voor nodig is. Het idee is natuurlijk dat de voorraadbeheer software het werk voor jou doet. Dat vraagt om een heldere interface waarmee je met een paar klikken de voorraad kan inzien en de inkoop kan aansturen. Je hoeft dus geen programmeur of technisch talent te zijn om met de software van Optiply te kunnen werken. Het programma zit zo in elkaar dat elke eigenaar van een webshop eenvoudig uit de voeten kan met systeem.

Makkelijk te koppelen aan je webshops

Ook het koppelen van Optiply aan je webshops is een fluitje van een cent. Optiply zorgt voor een eenvoudige integratie met populaire platformen. Bovendien geeft het systeem je automatisch advies over je voorraad en de de inkopen die je mogelijk kunt doen. Zelfs wanneer je meerdere webshops tegelijk beheert is Optiply in staat om alles voor je te optimaliseren. Het resultaat is een zeer overzichtelijke voorraadbeheer die met een druk op de knop te bereiken is.