Ben je op zoek naar unieke sieraden, bekijk dan het ruime aanbod van To Be Dressed. Hier vind je altijd de nieuwste collecties van de bekendste merken tegen de laagste prijzen. Het aanbod bestaat uit horloges, ringen, kettingen, armbanden, oorbellen en nog veel meer. Je kunt kiezen uit je favoriete merken, zoals Hugo Boss, Michael Kors, Christian, et cetera. Voor elke man en vrouw heeft To Be Dressed wat wils!

Sieraden

Een sieraad is een object dat gedragen wordt op het lichaam om dit te verfraaien en mooier te maken. Er zijn tevens sieraden dat door lichaamsdelen worden gedragen, zoals oorbellen en andere piercings. Het heeft geen functioneel karakter, hierdoor worden horloges en brillen niet beschouwd als sieraad. Desondanks kunnen deze wel gedragen worden voor de sier.

De meeste sieraden worden van edelmetalen zoals goud en zilver gemaakt, al kunnen ze van alles gemaakt worden. Er zijn dan ook juwelen van glas, tin en plastic gecreëerd. Dit maakt duidelijk dat een voorwerp niet beslist edelstenen of edelmetalen hoeft te hebben om beschouwd te worden als sieraad. Over het algemeen zijn ze vaak versierd met (half)edelstenen en/of geslepen kristal, genaamd strass.

Sieraden zijn in veel verschillende vormen te verkrijgen. De bekende vormen zijn desondanks armbanden, ringen en kettingen. Andere gangbare vormen zijn broches, haarspelden, oorbellen, tiara’s en medaillons.

Bepaalde sieraden zul je een groot gedeelte van je leven dragen, zoals trouwringen en erfstukken. Je kan natuurlijk ook sieraden afwisselen zodat je elke keer een andere look hebt of juist stijlen versterkt met de juwelen. Een standaard outfit kan je speciaal maken met een ‘over the top’ sieraad, maar je kan ook een gehele extravagante stijl creëren met tientallen sieraden. Wat je ook zoekt, het aanbod aan sieraden is bij To Be Dressed zo groot dat je altijd zult vinden wat bij je past.