Bij ProVlaggenmasten kun je online vlaggenmast kopen, het is al jarenlang de partner voor de zakelijke markt. De geproduceerde masten zijn duurzaam en van een hoge kwaliteit, waardoor ze lang meegaan. Bovendien kunnen vlaggen en banieren perfect gebruikt worden in combinatie met de vlaggenmasten.

Productie van de vlaggenmasten

De productie van de vlaggenmasten vindt plaats in Zweden en voldoet aan strenge normeringen. Het productieproces wordt volop gecontroleerd, wat garandeert dat de masten altijd van hoge kwaliteit zijn. De masten worden tevens turnkey opgeleverd, dit betekent dat het compleet gemaakt wordt voor de klant.

ProVlaggenmasten is gespecialiseerd in het maken van vlaggenmasten, het monteren hiervan en het onderhouden van allemaal verschillende soorten masten. Het doel van ProVlaggenmasten is dan ook om hoogwaardige producten te leveren waar de klant jarenlang van kan genieten.

Onderscheiden van vlaggenmasten

Er kan op twee manieren onderscheid worden gemaakt in masten. De eerste manier is in materiaal, een mast kan van polyester of aluminium worden gemaakt. Polyester masten zijn vaak goedkoper en heeft weinig onderhoud nodig. Een voordeel is dat polyester minder gevoelig is voor beschadigingen, doordat het wit is. Bij aluminium masten zie je al snel kleine krasjes door de grijze kleur. Bij een polyester mast is wel een naad te zien, dit komt door het productieproces. Aluminium masten zijn lang de standaard geweest, vooral vanwege de stevigheid. Polyester masten doen hier inmiddels niet meer voor onder. Aluminium heeft qua design geen naad en is beter voor het milieu, doordat het meerdere keren omgesmolten kan worden zonder kwaliteit te verliezen.

De andere onderscheiding is hoe het gebruikt wordt, hangt er een vlag of een banier aan. Een vlag is traditioneel, ze zijn recht en horizontaal. Banieren worden steeds populairder, mede door de professionele uitstraling. Ze zijn verticaal en lijken te staan, waardoor ze ook wel staande of hoogformaat vlag worden genoemd. Hiervoor is een speciale houder nodig.