Bent u een schipper en zoekt u naar de nieuwe technologie op het gebied van varen en navigeren? Dan bent u op deze pagina aan het juiste adres! Op deze pagina staat fleet monitoring namelijk centraal, maar wat is fleet monitoring? Met fleet monitoring kunt u als schipper uitstekend navigeren op het water. Het is niet alleen navigatie, maar het het delen van gegevens met andere schippers. Hiervoor is een systeem ontwikkeld, dat MyFleet heet en een indrukwekkende meerwaarde biedt. Wilt u hier meer over weten? Lees dan snel verder om achter alle voordelen te komen over wat fleet monitoring precies is en wat het u kan bieden bij het varen!

MyFleet: dé tool bij fleet monitoring!

Wat is fleet monitoring? Daar geeft MyFleet direct antwoord op! Met MyFleet kan je namelijk op simpele wijze schepen groeperen en in praktische vlootlijsten delen. In deze lijsten wordt informatie op basis van verschillende criteriapunten opgesteld. Deze punten zijn: nationaliteit, technisch management en scheepstype. De gebruiker kan soepel verschillende soorten vlootlijsten bij elkaar klikken. Tevens is deze informatie gemakkelijk te delen met collega’s met 1 druk op de knop. Op deze manier hoeft niet elke gebruiker zelf zijn informatie te beheren, maar kun je deze makkelijk delen met anderen.

Koppelen met een groep medewerkers


Wat is fleet monitoring? Daar geeft MyAlert direct antwoord op. Het is met MyAlert namelijk mogelijk om een groep collega’s te koppelen aan een vlootlijst. Stel dat er een boot wordt verwacht in London. Medewerkers die hiermee te maken hebben krijgen dan een melding verzonden. Zo is iedereen tegelijkertijd op de hoogte. Het praktische van deze functie is dat alle gegevens ook meteen worden gedeeld. Ook is het mogelijk om weg te filteren wat niet van toepassing is voor de gebruiker. Dit voorkomt een hoop miscommunicatie.