Wimperserum is een product dat steeds populairder wordt. Logischerwijs is het bedoelt voor je wimpers, maar wat doet het nu eigenlijk? En hoe moet je wimperserum gebruiken? We vertellen er je graag alles over. Iedere vrouw en ook sommige mannen willen dolgraag mooie lange wimpers, waardoor er met mascara flink wat werk wordt verzet. Helaas wekt mascara slechts de illusie van lange wimpers en blijven ze in werkelijkheid dezelfde lengte. Met wimperserum werkt dat anders. Lees dus snel verder!

Hoe werkt het?

Bij het gebruik van een medicijn, bimatoprost genaamd, werd een bijwerking gevonden. Het deed de wimpers groeien! Een grote revolutie voor iedereen die graag langere wimpers wil. Binnen de korste keren kwamen er serums op de markt waar bimatoprost in zat, maar dat was helaas niet zonder gevaar. Bimatoprost is eigenlijk niet geschikt als beautyproduct en kan zelfs de oogkleur permanent veranderen. Sindsdien zijn er andere, betere producten ontwikkeld om de wimpers te doen groeien zonder bimatoprost. Zo is wimperserum geboren.

Wimperserum kopen?

Wanneer je wimperserum gaat kopen, let er dan op dat hier geen bimatoprost in zit. Daar kleven namelijk allerlei gezondheidsrisico’s aan. Veel fabrikanten hebben betere wimperserums ontwikkeld die dit bestandsdeel niet gebruiken en je wimpers wel laten groeien, dus kies er daar eentje van uit!

Hoe gebruik je wimperserum?

Je krijgt bij je wimperserum als het goed is ook altijd een gebruiksaanwijzing mee, maar ook zonder is het gemakkelijk aan te brengen. Je doet 1 oog tegelijk, zodat je met het andere oog kunt zien wat je aan het doen bent. Vervolgens breng je het serum met een schone mascaraborstel of een kwastje aan. Dit doe je regelmatig en na ongeveer 6 weken begin je het verschil echt goed te zien.

Wimperserum voor mooie wimpers

Zou je ook graag wimperserum willen gebruiken? Ga dan op zoek naar een geschikt product en probeer het eens! Je hebt niets te verliezen.