Als bedrijf is het zeker belangrijk dat je rekeningen betaald worden door de klanten. Als iemand een product bij jouw onderneming gekocht heeft of een dienst heeft afgenomen hoort daar uiteraard wel een vergoeding tegenover te staan. Als je zelf niet achter de betaling aan wilt gaan of na het versturen van een herinnering nog altijd niks ontvangen hebt kun je ook een incasso Eindhoven inschakelen. Op die manier wordt de hele kwestie voor jou geregeld.

Laat het debiteurenbeheer voor je regelen

BMK Credit Management is een voorbeeld van een dergelijk bureau dat incasso’s voor je regelt. Heb je als bedrijf regelmatig te maken met wanbetalers dan kun je bij BMK regelen dat zij dit voor je oplossen. Op die manier heb jij er geen omkijken meer naar en wordt er het gehele jaar voor je gekeken of alles betaald wordt. Als het slechts sporadisch voorkomt dat debiteuren niet betalen kun je ook af en toe gebruik maken van hun diensten.

Bij een incasso wordt vaak snel betaald

Rekeningen kunnen om diverse redenen niet betaald worden maar vaak is het gewoon een kwestie van vergeten. Om dan als bedrijf niet meteen het contact met de klant te verstoren kun je een incassobureau inschakelen dat voor jouw bedrijf optreedt. Zij brengen de achterstallige betaling op een nette manier binnen 24 uur bij de debiteur aan zodat deze de kans krijgt alsnog het bedrag te voldoen. Wordt dit niet gedaan dan blijft het incassobureau op creatieve wijze proberen de verschuldigde som, inclusief incassokosten en wettelijke rente op de debiteur te verhalen. De praktijk leert dat het inschakelen van een incassobureau er vaak toe leidt dat openstaande rekeningen die eerder onderaan de stapel lagen als eerste betaald worden. Zo beschikt je bedrijf weer over de inkomsten waar je recht op hebt